fredag 28 augusti 2009

Who'sCalling?!SunnyCaliIs!!!


The famous Stella Adler.


Yep. Ser inte bättre ut än att jag och Potlin får dra till staterna igen....om vi måste..I guess......

HALLELUUUUUUUUJAAAAAAA!!!!! Tror jag blev religiös där för en hundradels sekund eller nåt. Men hör och häpna;

Potlin har gjort den mesta researchen här nu sen vi kom hem (vi gjorde båda lite när vi var i L.A. Besökte Stella Adler och förhörde oss lite om csn osv) och idag har hon bl.a ringt CSN för att höra EXAKT om hur det kommer se ut för oss om vi väljer att gå på Stella Adler. Och, tydligen så har vi ca 20 000 i månaden att klara oss på när vi är i L.A och går på skolan. 10 000 av dessa går till skolan varje månad (dyrt, men den mest respekterade acting skolan out there) och så har vi 10 000 över till mat, boende, shopping, gym osv. Hur fantastiskt är inte det?!?! Det betyder ju att vi gott och väl kan klara oss i L.A under dem åren som vi går på Stella Adler. OMG!!! Fattar ni hur glada vi är eller! I DON'T THINK SOOOO!!! =)

Marlon Brando, Robert De Niro och Warren Beatty är några av dem stora stjärnor som studerat vid Stella Adler.

Anyhow, nu har jag mailat Adler och frågat om nästa års startdatum för 2 års programmet och så håller vi på att kolla upp lite olika alternativ för boende osv. Kan hända att vi kan fixa gratis boende eller så gott som iaf, vilket betyder att vi har skapligt med pengar att klara oss på. Men vi måste fortfarande sitta barnvakt, städa m.m för att få ytterligare pengar på fickan. L.A är en dyr stad.

Well, well...mkt som händer nu ju. Men detta är ju vad vi båda vill satsa på och om det verkligen kan fungera så här smidigt så WHY NOT!! Kan ju inte bara slopa drömmen. Lever ju bara en gång. Och vi är inte intresserade av att sitta där när vi är 87 år gamla och tänka "what if?". Nä fy för sören.....This is it.

Har även funderingar på att läsa 2a året i New York. Det pulserande city livet lockar lite och så är det billigare att ta utbildningen där, plus att det bara tar ca 6h att flyga hem till Sverige och besöka familjen och man kan hitta skitbilliga biljetter mellan NY och Köpenhamn.

Jag håller er uppdaterade.

Om ni är nyfikna, så klicka in på Stella Adler och kika lite. =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 


Resurser Blogglista.se