onsdag 8 juli 2009

SugarSkinSprayTan




Så har även jag börjat komma på bättre tankar. Snackade med Tilina om det för ett litet tag sen. Jag vill ju vara läckert brun. Blir deprimerad när jag är färglös och grå. Men nu har även jag insett hur otroligt dumt det är att ligga i solen hela dagarna. Asså, det är ju inget dumt i att vara ute och njuta av solen och sommaren, men i måttliga mängder. Så nu tänker jag börja med spray tanning! Googlade spray tanning och hittade denna som verkar skitbra. Stina har skrivit om den på sin blogg stinalee.se och det är tydligen den hon använder. Marlene heter tjejen som spray tannar och hon gör det i sin hemmasalong i Västra Hamnen i Malmö, så för min del är det nära och bra=) Har mailat henne nu och requestat en tid nu på fredag eller lördag. Jag hoppas SÅÅÅÅ att hon har tid!!!! Hoppas, hoppas, hoppas!!!!

Nu när jag påbörjat min skådiskarriär så måste jag ju verkligen ta hand om mig själv och verkligen INTE göra dumma saker som påskyndar åldrandet....en gammal rynkig tant i Hollywood är det minsann ingen som vill ha.....

1 kommentar:

  1. Det är inte heller fint att vara jättebrun på vintern :) nu går det bra, men på vintern ska man vara grå och färglös :)

    SvaraRadera

 


Resurser Blogglista.se