tisdag 21 juli 2009

It'sPartOfBeingAnActress

Läste senaste numret av Costume idag. Skummade igenom en intervju med Kim Catrall, som spelar Samantha i Sex & The City.

"I've been working out and been on a diet for the most part of my life. It's part of being an actress." - Kim Catrall


FINALLY!!!!! Någon som är ärlig och säger som det är rakt ut. Inget "I've got good genes" eller "I would never go on a diet. I love food too much" eller "I eat what I want.", för vi vet alla att det långtifrån är sant i dem flesta fall. För jo, exakt som Kim Catrall sa, sån är det. En del av att vara skådis innebär ständig träning och ständig uppsikt över vad man stoppar i sig. Vikt, kropp och utseende spelar in, MINST lika mkt som talang och hårt arbete. Ibland t.o.m mer. Många är dem som fightats om en roll och varit den bästa, men som fått se sig slagen av den där fotomodellen som fortsätter roffa åt sig roller för att heta babes drar in pengar på bioduken.

Sånt är livet. Sån är Hollywood. Och pga det är utseende hetsen så extrem som den är. Hade vi, skådisat fått välja, så skulle vi ju helst av allt vilja kunna njuta av godis, kakor, pasta carbonara, mojitos och allat annat härligt precis så mkt som vi har lust till. MEN! Hollywood och filmbranschen har satt standarden (och måtten) och för att vara med i kampen så måste vissa spelregler, tyvärr, följas.....enstaka fall lyckas bryta dem och hålla sig kvar på topp......RESPEKT!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 


Resurser Blogglista.se