onsdag 29 juli 2009

AliceInWonderland



JAAAAAA! Kan typ inte vakna upp på ett bättre sätt än till den nysläppta trailern på Johnny Depp's och Tim Burton's nya film!

Denna gången har dem filmatiserat Disney's Alice I Underlandet och ännu en gång är det ännu en fantastisk och helt speciell karaktär för Johnny Depp. Han kan då att välja sina roller. Han gör ju typ ALDRIG nånting mainstream. Allt han gör är totalt vilt och kräver otroligt mkt karaktärsarbete. LOVING IT!!!!

Tim Burton är ju oxå hur jäkla underbar som helst. Born and raised i Burbank (där vi vor när vi är i L.A) California och med en otrolig filmkarriär så är han med all säkerhet en av dem största. Hans filmer är även dem allt annat än mainstream och många av dem inkluderar Johnny Depp och fantastiska Helena Bonham Carter som även spelade mot Depp i Sweeney Todd, som Burton regisserade.

Några av Burton's filmer är:

* Lost In Oz
* Batman Forever
* Batman Returns
* Beetlejuice
* Edward Scissorhands
* Charlie and The Chocolate Factory
* Big Fish
* Planet of The Apes
* Sleepy Hollow
* Ed Wood

Och nu kan då även Alice In Wonderland läggas till listan med, ännu en gång, Johnny Depp och Helena Bonham Carter. Även Anne Hathaway är lyckligt lottad och får lov att arbeta med dessa fantastiska skådisar i filmen. Men Hathaway är även hon på god väg att bli en av dem skådisar som andra skådisar vill arbeta med. Hon utvecklas hela tiden och är grym!

Hmm..kanske ska köra ett Tim Burton maraton snart...Himlans massa bra filmer ju.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 


Resurser Blogglista.se