tisdag 14 juli 2009

DayTwo




Middag i Nyhavn.


Efter 2,5h sömn stack jag och Potlin till grabbarnas hotell och väckte dem för ännu en dag i kbh. Vi gav dem 1,5h att vakna till liv, medans jag och Potlin skulle uträtta lite ärenden. MEN! När vi kommer tbax till hotellet, så ligger slöfockarna fortfarande och SOOOVER!!!! Vi bankade loss på hotelldörren, öppnade fönstret, skällde lite (all with love såklart) och gav dem 15min att göra sig klara. Efter typ 30min kommer dem vacklandes ner och vi beger oss till Strädet, bredvid Ströget för att käka lunch. Faith mötte upp oss och sen drog vi till Christiania. Var så himlans myyyysigt!!! Verkligen en underbar fristad (om man bortser från ett slasmål vi blev vittne till,haha) och Gary Bear, Devo och Kiddo loved it!!!! Finns ju inga såna här ställen i L.A. USA är ju crazy, men ändå så jäkla uptight! Grabbarna älskar att vi är så avslappnade och liberala. Efter att ha njutit uppe på en liten gräskulle i några timmar och gått runt på marknaderna, så begav vi oss hemåt för att slappa lite. På väg hem går vi in i en kiosk i kbh för att köpa cigg, till Potlin, och som vanlig tjatade vi ju på och svamlade om allt möjligt och skrattade och hade oss, så killen bak kassan frågar om vi rökt på....Så här var samtalet:
Guy - " U've been smoking?"
We - "no, we're always like this."
Guy - "respect" och så skakar han vår hand ghettostyle.

Bakom honom, I BUTIKEN, står hans bong och han säger:

Guy - "wanna smoke up?".
We - "really?"
Guy - " U smoke. I smoke. U go home. I go home."
We - "This is our favorite kiosk. Most def."

Sen stack vi till Nyhavn för en god middag. Och NÄ, vi rökte inte på med killen i kiosken!!! =) Satt såklart ute och njöt, fast just idag, på kvällen, var det ganska kallt. Åt pasta, skitgott. Har jag ju inte ätit på evigheter!!!

Sen stack vi till Sam's Bar för lite karaoke, men det var så lite action så det var ingen höjdare. Tur att sällskapet var fantastiskt! Haha...en dansk kille kom fram till mig och började stöta som fan. Jag var ju inte det minsta intresserad, ville hellre spendera tiden med mina vänner, men han var ändå ganska kul, för han var väldigt social och var egentligen inte PÅ mig hela tiden, utan snackade med hela gänget.....Skulle vidare till ett annat uteställe, men det var stängt, så vi sprang i ösregn till The English Pub, drack några öl och några daquiries och sen begav vi oss hemåt. En lite lugnare kväll, men väldigt mysig. En perfekt söndag!

3 kommentarer:

 


Resurser Blogglista.se