onsdag 1 juli 2009

ÅretsSommarplågaDunkaDunkaLåt

Jag gjorde ju en kortfilm tidigare i år, "Trångt & Jobbigt"...har ännu inte sett den, väntar på att få mitt ex...Gläder mig!!!! Jonatan Blom Ramel gjorde filmen och var fantastisk att arbeta med! Jag hade mer än gärnat arbetat med den killen och resten av gänget igen! Otroligt duktiga och professionella killar och otroligt roliga!!! Kolla in Jonatan's show reel :



Jonatan har tillsammans med hans vänner skapat "Tramsgänget". Dem har haft olika revyer som bl.a sålts på ticnet. Minns inte helt, men jag tror att dem har eller har ahft en show i år oxå.....Hur som helst så är dem skitroliga och jag är säker på att dessa grabbar kommer nå långt! Dem är seriösa med det dem gör, men viktigast av allt; dem ser ut att njuta och ha otroligt kul medans dem gör det!Klicka HÄR för att komma till Tramsgängets hemsida! Håll utkik efter dessa grabbar!!! =)

Denna låt "DunkaDunkaLåt" planeras att släppas 12 juli. Jag är inte en sekund i tvivel om att detta blir årets sommarplåga. Svennebanan kan vinka och dra....Har ändå aldrig gillat den låten....

Klicka och lyssna på DunkaDunkaLåt!!!

1 kommentar:

 


Resurser Blogglista.se